Aandachtspunten voor Selectie Eemnes 1 en 2

1. De selectie bestaat op dit moment uit 30 spelers. Ook de begeleiding is rond zodat we qua organisatie goede stappen zetten. Zaak nu om dat te blijven doenā€¦

2. De spelersraad is compleet! Binnenkort zullen de 5 spelers samenkomen om de eerste stappen te gaan zetten. De beslissingen betreffende het geld inzamelen voor de spelerspot, de bestedingen en andere zaken zullen binnenkort gaan plaatsvinden.

3. Ton van Zanten kwam van de week met een aantal goede mededelingen. Zo wordt er een kast gemaakt voor de selectie voor het materiaal. Ook zal de wedstrijdbespreking in de bestuurskamer mogen plaatsvinden. Het eten voor de wedstrijd is in de kantine. Ook komen er nieuwe ballen.

4. Van de spelers wordt verwacht dat ze minimaal 15 minuten voor de training aanwezig zijn om om te kleden op de club. Te laat zijn zorgt voor storing die m.i. niet nodig is. Na de training douchen we op de club.

5. Indien je na de training direct weg moet, meld dit dan tijdig en voor de training. Indien je later op de training bent (fysiobezoek dat uitloopt, oponthoud op de weg, enz.) meldt je dit bij de trainers mochten we eventueel nog een gesprekje met je willen. Daarnaast is het voor de communicatie ook beter.

6. Materiaaldienst zal vanaf 31 augustus aanvangen. De lijst volgt in een van de volgende mails. Tot die tijd wordt er van alle spelers verwacht dat ze meehelpen.

7. Vrijdag 28 augustus zal een clinic gegeven worden o.l.v. de technische staf aan de jeugd van Eemnes. Hierbij vragen we assistentie van de spelers. Iedereen wordt die avond verwacht! Mocht je niet kunnen dan verneem ik dat graag. We rekenen op je.

8. Indien je gebruik wil maken van de diensten van de medische staf op trainingsavonden vooraf dan dien je contact op te nemen met Martijn. Maak zeker voor wedstrijden duidelijke afspraken.

9. Van de spelers die komend weekend niet ingedeeld zijn wordt verwacht dat zij, mits geblesseerd, iets voor zichzelf gaan doen. Graag intervaltraining ipv lange afstanden lopen. Voor vragen kan je altijd bij de staf terecht.

10. Na de training tellen we het materiaal. Indien er iets ontbreekt dan wordt dat door de hele groep opgelost / gezocht. Daarna gaat iedereen pas naar binnen.

11. Na de training wordt elke kleedkamer aangeveegd en netjes achtergelaten. Alles wordt opgeruimd, er blijft dus niets meer over in de kleedkamer!

12. Zorg dat je t.z.t. ook zaalschoenen/loopschoenen bij je hebt. We kunnen wel eens uitwijken naar de zaal indien we niet op het kunstgras kunnenā€¦

13. Scheenbeschermers zijn verplicht op trainingen en natuurlijk tijdens wedstrijden.

14. Vanaf het begin wordt de trainingsopkomst al strikt bijgehouden. De spelers die het meeste zijn geweest ontvangen aan het eind van het seizoen een mooie prijs.

15. Vanaf maandag starten we ook het kruisjes. Ook degene die daarbij aan het eind de meeste kruisjes hebben ontvangen een prijsā€¦

16. Geblesseerde spelers melden hun afwezigheid en verwachte duur tijdig bij de trainers.

17. Voor vragen/opmerkingen staat onze deur altijd open. Schroom niet.. Niet via de mail, dan kunnen woorden verkeerd worden geĆÆnterpreteerd.

18. Het maandschema is voorlopig. Wijzigingen worden z.s.m. verwerkt.

19. Elke donderdag wordt op het magneetbord bekend gemaakt wie waar speelt. Mocht je snel weg moeten na de training is deze mail ideaal om het eea terug te lezen of de groepsapp.

20. Van iedere speler wordt maximale inzet gevraagd betreffende het vervoer naar uitwedstrijden. Indien nodig maken we een schema.

Afmelden/vragen/opmerkingen bij: Marcel van Marsbergen (06-27255593)
Opm. Bij afgelasting trainen we een kwartier na de verzameltijd indien we geen oefenwedstrijd hebben kunnen regelen en er ruimte is op het complex.

OVERZICHT SELECTIESPELERS EEMNES 1 EN 2

1 = Bas Dolman
2 = Bastiaan Visser
3 = Bryan Saarberg
4 = Coen Andriessen
5 = Danny Hoogeveen
6 = Dennis Bos
7 = Erwin Brouwer
8 = Floris van t Klooster
9 = Hugo Seelen
10 = Jan Willen Wesselingh
11 =Jeroen Calis
12 =Joris Koppel
13 =Jerome Boog
14 =Kasper Jungerling
15 =Kevin Kalfsbeek
16 =Khalid Hammouti
17 =Laurent Rademaker
18 =Lois Serdijn
19 =Luuk Schlotter
20 =Maarten Andriessen
21 =Mark van den Akker
22 =Melvin Hartman
23 =Michael Bos
24 =Nando Camps
25 =Noud van Straaten
26 =Rens Kool
27 =Robbin Ruisendaal
28 =Stefan Rigter
29 =Thomas Manten
30 =Wesley Out