Aantal spelers Senioren 1 en 2, A-junioren en B-junioren

Dit seizoen zijn we gestart met, als op dat moment een realistische, aanname dat de senioren 1 en 2, de 2 A-junioren en de 3 B-junioren teams voldoende spelers per elftal zouden hebben om het seizoen 2014/15, met beperkte aanvullingen op ad-hoc basis, zouden doorkomen en tot een goed en positief einde gebracht zou gaan worden.

De aantallen waren aan de dunne kant. De verwachting in juni 2014 van de seniorencommissie en jeugdcommissie was dat de SV Eemnes met wat beperkt passen en meten, indien van toepassing, we voldoende spelers zouden hebben voor deze 7 teams op de desbetreffende zaterdagen.
Momenteel worden we geconfronteerd, om uiteenlopende redenen, met een aantal tegenvallers.

Dit betekent dat de aantallen spelers per team aan de krappe, wellicht te krappe, kant zijn.

De seniorencommissie en de jeugdcommissie volgt deze situatie de komende periode nauwgezet.

Het meest prettige scenario voor de vereniging, en voor alle betrokkenen, is dat met wat passen en meten seizoen 2014/15 goed kan worden doorstaan, dat wil zeggen dat de 7 teams elke zaterdag voldoende spelers hebben. Ook hier is het geven en nemen.
Dit voorkomt andere keuzes die per definitie minder plezierig zijn.

We doen een dringend beroep op alle betrokkenen om ervoor te zorgen dat de SV Eemnes het seizoen 2014/15 met deze 7 teams tot een goed, en met plezier, einde kan brengen.

Mocht het niet lukken om met de desbetreffende spelers van deze 7 teams het seizoen 2014/15 tot een goed einde te brengen, dan zijn we genoodzaakt om, voor alle betrokkenen, minder plezierige keuzes te moeten maken.

Namens de seniorencommissie en de jeugdcommissie.

Timo Rigter en René Verhoeven