BOL toernooi mooi alternatief voor onderling voetballen.

Voor zaterdag 27 december stond een onderling voetbaltoernooi gepland. Ruim 50 spelers en speelsters wilde na de kerstdagen wel tegen een balletje trappen. De sneeuwval werd spelbreker en we bedachten s’morgens een alternatief.

In overleg met de activiteitencommissie kwamen we op een BOL toernooi. Alle mogelijke communicatie middelen werden ingeschakeld om dit kenbaar te maken. Om 14.00 uur hadden we toch 25 spontane deelnemers.

Na 2 ronde Bollen kon de groep genieten van de heerlijke kop erwtensoep met stokbrood. Na de laatste ronde werd met 10 spelers(sters) bepaald wie in de finale ronde kwamen. In de finale zaten Piet, die zelfs een zaalvoetbaltoernooi had laten lopen om te kunnen bollen, Wijnand, Celeste, Gert Jan en Folkert.

Onder toezicht van de overige spelers werd het een spannende strijd. Uiteindelijk werd Wijnand 1e , Gert Jan 2e en Celeste 3e. De winnaars ontvingen 6 soepkommen met de opdruk:

Ik ben SOEPporter van SV Eemnes.

Na afloop was het het nog erg gezellig in het clubhuis en willen we Mieke bedanken voor de organisatie, Astrid en Aswintha voor de verzorging van de soep en Jos en Ruud voor het bardienst draaien.

Dit is een mooi alternatief als een buitenactiviteit niet kan doorgaan.

Iedereen wensen we een mooie jaarwisseling en een gezond 2015 toe.

Timo Rigter

Winnaars Bollen