Champions League 2015 / 2016 weer van start

Het laatste weekend van de zomervakantie is voorbij. Dat betekent dat maandag 17 aug 2015 het ‘gewone’ leven weer begint / is begonnen. Zo ook het voetbalseizoen voor de Champions League (CL) van SV Eemnes. Vanaf komende woensdag 19 augustus beginnen de trainingen weer. Gewone voetbalschoenen (geen kunstgrasschoenen ivm lange sprieten van t kunstgras) en scheenbeschermers zijn verplicht.

De CL traint 1 keer per week: op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Voor de training op woensdag hoef je je kind NIET af te melden als hij/zij niet kan komen. Deze eerste woensdag 19 augustus willen we graag het eerste kwartiertje ook de ouders erbij hebben. Dan worden de gegevens gecontroleerd en wordt er nog wat algemene informatie gegeven.

Vanaf aankomende week beginnen een aantal trainers, waaronder Marcel de Vries – Marie-Josée Hondius – Nico Frantsen – Iwan Mol – Nanette van Popta, met de training voor de CL op de woensdag. Marcel coordineert de trainingen op woensdag. Nanette, Ellis (zie hieronder) en binnenkort ook Mairie-Josée coördineren e.e.a. eromheen (ook emailcontact). Voor informatie kun je uiteraard bij hen terecht. De coördinatie van de wedstrijden op de zaterdag neemt Ruben Dekker voor zijn rekening. Voor aanmeldingen, lidmaatschap en algemene CL-voetbalinformatie kun je terecht bij Ellis Bustamente (ellis.bustamente@oolegal.com) of via jeugd@sveemnes.nl. Lid worden kan door het formulier van de website te downloaden en te sturen aan de ledenadministratie of via email een inschrijvingsformulier te vragen bij Ellis of Nanette.

Iedere zaterdag-ochtend spelen we om 9.00 uur een onderlinge wedstrijd van twee keer 15 minuten met 5 minuten pauze. Omdat de kinderen op de club de voetbalshirts krijgen uitgedeeld verwachten wij dat iedereen op tijd aanwezig is, uiterlijk 8.45 uur. Zorg er alsjeblieft voor dat je op tijd bent, want het is vervelend als iedereen moet wachten op jouw kind. Na de wedstrijd mag ieder kind één keer een penalty schieten op het doel en één keer keepen. De ochtend wordt afgesloten met het gezamenlijk drinken van een glaasje limonade in de kantine. Let er wel even op dat het dragen van voetbalschoenen in de kantine verboden is i.v.m. de vloer.

Mocht je kind onverhoopt op zaterdag niet kunnen mee voetballen dan is het afmelden hiervoor wel verplicht. Doe dit alsjeblieft tijdig (voor vrijdag 16.00 uur), zodat we rekening kunnen houden met de afmelding en een evt. nieuwe indeling kunnen maken. Afmelden kan per e-mail/tel bij Ruben Dekker: (06-117 330 30) rufi103@gmail.com en graag cc aan: marie.hondius@gmail.com en cc aan: ellis.bustamente@oolegal.com (06 538 34 984). Is je kind jarig (geweest), en wil je kind dit ook op de voetbalclub vieren? Daar gaan we dit jaar weer voor! Kun je Ruben, Ellis of Marie-Josée van tevoren even aankondigen als je kind dit met voetbal wil vieren?

Op zaterdag 29 augustus 2015 starten de eerste CL-wedstrijdjes van het seizoen 2015-2016. De kinderen worden ingedeeld in één van de volgende teams: Bayern Munchen, Arsenal, Barcelona, Inter Milan, Manchester United of Real Madrid. Na zaterdag 29 augustus zal er een inventarisatie worden gemaakt en zullen er (zo gelijkwaardig mogelijk) vaste teams worden samengesteld. Uiteraard kunnen er in de loop van het seizoen wijzigingen plaatsvinden in de samenstelling van de teams, maar het uitgangpunt is om met vaste teams te voetballen.

De club draagt zorg voor de voetbalshirts. Deze shirts dienen iedere zaterdag te worden gewassen. Ieder team is er verantwoordelijk voor dat iedere ouder van het desbetreffende team bij toerbeurt de voetbalshirts wast. Daarnaast willen we graag dat er van iedere wedstrijd een verslag wordt geschreven. Het verslag wordt op de website geplaatst, mits het verslag vóór zondag 12.00 uur is aangeleverd via: redactie@sveemnes.nl. De kinderen vinden het erg leuk om een verslag over ‘hun’ wedstrijd terug te lezen in de nieuwsbrief. We zullen ook veel via de e-mail communiceren. Zorg er daarom voor dat we in het bezit zijn van het juiste e-mail adres. Na deze mededelingen, willen wij jullie vooral heel veel voetbalplezier toewensen. Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om Ellis, Marie-Josée of Nanette aan te spreken.

Een sportieve groet,
Ellis Bustamente (jeugdcommissie / coördinator CL) ellis.bustamente@oolegal.com (06 538 34 984).
Nanette van Popta (trainer CL en coördinator CL) nvanpopta@casema.nl (06 250 20 960)