Kunstgrasfeest E en F

De zon ging steeds meer stralen op vrijdag 28 augustus, na 17u verschenen de eerste E tjes en F jes al bij de mooie nieuwe velden van de club. Er waren jammer genoeg 2 verschillende tijden door gekomen maar ja wat geeft het; de nieuwe speeltuin kon gelijk ingewijd worden.

Op hoeveel kinderen we konden rekenen werd geschat op 90 maar het waren er 115! Het was ongeorganiseerde chaos waar de kinderen totaal geen last van hadden. Snel werd besloten dat eerst de F jes mochten eten. Lilian had veel voorgebakken maar moest hard aanpoten maar al snel zat iedereen lekker te eten. Daarna waren de E tjes aan de beurt, we vroegen ons  af of ze thuis wel te eten krijgen want het leken we hongerige wolven….. Kinderen bedankt dat jullie zo geduldig wachtte, 115 porties kan nu eenmaal niet te gelijk.

Het mooiste moment was het persoonlijk voorstellen van het 1e, iedereen werd oorverdovend toegejuicht, alsof AJAX voor ze stond.

Iedereen werd verdeeld in groepjes en ging allemaal voetbalspelletjes doen om de techniek op te vijzelen. Wat een gezelligheid op de velden, voorzitter Rob zag dat het goed was…….en maakte foto’s voor de site.

Tegen achten werd 1 vd belangrijkste regels voor de nieuwe kunstgrasvelden gebroken……drinken op het veld….ahum……

Nog even schieten op de keepers en een hele geslaagde avond was ten einde.

Mannen van het eerste, bedankt voor jullie inzet en kinderen bedankt voor jullie enthousiasme.

Als activiteitencommissie denken we dat we een nieuwe traditie hebben.


 

WP_20150826_014

Eerder deze week: Nog niet helemaal klaar maar nu al druk bezocht.