De nieuwe begeleidingsgroep voor de selectie

Trainer/coach Eemnes 1 : Danny Wiersma
Fysiotherapeut : Dennis van Dijk
Keeperstrainer : Henk Niesing
Leiders Eemnes 1: Albert van de Ploeg/John Rutjes
Grensrechter Eemnes 1 : Harry Koenders
Trainer/coach Eemnes 2 : Robert Morreau
Trainer : Hans Camps
Leider Eemnes 2 : Olaf van der Wardt

Nico Poort heeft aan het einde van het seizoen aangegeven om te gaan stoppen als grensrechter voor Eemnes 1. Nico heeft jaren voor Eemnes 1 met overtuiging gevlagd. Binnen de scheidrechters wereld stond hij bekend als een fantastische betrouwbare grens. Dit hebben wij ook zo ervaren.

Voor het nieuwe seizoen hebben wij Harry Koenders bereid gevonden om de vlag over te nemen. Harry is al jaren een trouwe supporter van Eemnes en wil graag deze rol op zich nemen.

Na 13 jaar trouwe dienst hebben we ook aan het einde van het seizoen fysiotherapeut Jan Elders in het zonnetje gezet. We hebben een mooi fotocollage met de vele trainers en spelers overhandigd.

Voor het nieuwe seizoen is Dennis van Dijk de fysiotherapeut voor de selectie. Dennis heeft in de jeugd bij Eemnes gevoetbald en is met de voorbereiding gestart als fysiotherapeut.

Verder is Olaf van der Wardt leider voor Eemnes 2 . Olaf heeft zijn hele jeugd en daarna ook in de selectie van Eemnes gevoetbald. Door een blessure is dit niet meer mogelijk. Olaf wil graag de rol van leider gaan vervullen voor Eemnes 2.

Nico en Jan nogmaals bedankt, Harry , Dennis en Olaf succes in jullie nieuwe rol bij SV Eemnes