Geslaagd feestje in “De Fluit” bij Henk Wiggerts!

Graag willen we namens de selectie Henk Wiggerts en zijn gezin bedanken voor de fantastische gastvrijheid van afgelopen zaterdag. Nadat wij als selectie¬†’s middags de promotie hadden¬†veilig gesteld zijn wij met z’n allen naar Henk Wiggerts gegaan om aldaar een feestje te bouwen en het seizoen in gepaste stijl af te sluiten. Zijn Kroeg, met als naam “de Fluit”, begint inmiddels een begrip te worden voor de selectie! Henk, nogmaals super bedankt voor deze onvergetelijke avond.

Henk had een overheerlijke BBQ geregeld om tezamen met de B1 en A1 een fantastisch seizoen af te sluiten. De avond ontpopte zich tot een waar spektakel toen “Good old DJ Bossie” aan de knoppen begon te draaien gevolgd door een geweldig solo optreden van “Wesley let get (L)ou(T)(D)” wat er voor zorgde dat het nog lang onrustig was op de dijk…..

Tevens willen we namens de selectie de vele supporters van afgelopen zaterdag bedanken voor hun steun! We zijn blij dat we het hele seizoen op jullie hebben kunnen rekenen!

De Selectie.


Afgelopen zaterdag 13 juni was het een groot feest. Voor de A1 en de B1 stond er al een BBQ gepland bij Henk Wiggerts op de Meentweg, maar na de fantastische prestatie van het eerste werd het feestgezelschap uitgebreid. De selectie en aanhang kwamen ook bij Henk om de promotie te vieren.

Na een wisselvallig seizoen van de A1, maar altijd een goede sfeer in het team, was de BBQ zeker een mooie afsluiting. Helemaal top dus dat Henk Wiggerts zijn terrein beschikbaar stelde om ons te accomoderen. Het vlees smaakte goed en de drankjes even goed. Op en top verzorgd door Henk,  Miriam, Henk jr. en Reika Wiggerts.

Henk, bedankt voor de toplocatie en de super avond!

De A1 van SV Eemnes.