Verslag en Foto’s voetbalclinic E, F en CL

Albert vd Ploeg heeft deze clinic weer voor ons vastgelegd:  foto’s clinic 

De aankondiging kwam wat laat voor de voetbalclinic voor alle spelers van de E, F en CL teams maar dat was niet te merken aan de opkomst; meer dan 100 kinderen !
Er was al 15 kilo patat voorgebakken maar dat was niet genoeg, 22,5 kilo werd er opgegeten……daarnaast ook nog bitterballen en frikandellen, u begrijpt niet alle 100 kregen tegelijk eten maar iedereen heeft gehad.

Tegen 18u nam René Verhoeven de microfoon en werden de spelers van het eerste van SV Eemnes onder luid gejoel voorgesteld. Daarna werden de kinderen in 6 grote groepen verdeeld en begonnen de spelers van het eerste aan de clinic. Vol enthousiasme gingen de kinderen aan de slag, met de bal, rennen, tactisch en nog meer.

Na een uur kwamen ze met rode konen van het veld af. Daar wachtte nog een ijsje en wat drinken, daarmee zat het erop….de conclusie was voor iedereen hetzelfde; super leuk en volgend jaar weer!

Heren van het eerste bedankt voor het geven van de clinic en kinderen bedankt voor jullie enthousiasme, hou dat vast dit voetbalseizoen!

Namens de activiteitencommissie; Heleen, Tanja, Natascha, Mieke en Laura

clinic001clinic002
clinic002clinic002
clinic002clinic002
clinic002clinic002
clinic002clinic002
clinic002clinic002