Voorlopig definitieve teamindeling jeugd

Volgende week gaan we het voetbalseizoen 2016-2017 afsluiten met feestelijke verenigingsweekend. Er wordt dat weekend alvast het 70 jarig bestaan van onze club gevierd met veel activiteiten, onderlinge wedstrijden, de E-factor, barbecue en afsluitende feestavond. Allemaal georganiseerd door vrijwilligers, dank jullie wel alvast hiervoor! We hopen dat iedereen dit seizoen met veel plezier heeft gevoetbald, veel heeft geleerd en tevreden is over zijn prestaties.

De voorlopig definitieve indeling

Hierbij publiceren wij de teamindeling 2017-2018 voor het nieuwe voetbalseizoen.¬†Deze indeling is tot stand gekomen in overleg met de trainers en leiders van dit seizoen, zoals eerder beschreven in het begin mei gepubliceerde artikel over het ‚Äėproces teamindeling‚Äô.

Bijzonderheden

Uit het overzicht blijkt dat er diverse veranderingen zijn doorgevoerd ten opzichte van het vorig seizoen. ¬†Dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de JO19. Er is nu √©√©n, geen selectie, JO19 team en is in de derde klasse ingedeeld. De belangrijkste oorzaak is de doorstroom van veel spelers naar de senioren selectie en het ontstaan van een senioren vrienden team. Tevens zijn er bij de jongere leeftijden wijzigingen doorgevoerd als gevolg van de gewijzigde spelvormen en indeling in leeftijdscategorie√ęn van de KNVB.

Vervolg

De volgende stap is alle teams te voorzien van trainers en leiders en alle teams in te delen op trainingsdagen en tijdstippen. Dit gaat de komende periode gebeuren. De genoemde trainingsdagen en -tijden zijn onder voorbehoud. Daarnaast worden de JO13, JO15 en JO17 selectie teams bij de definitieve teamindeling verdeeld in een eerste en een tweede team. Ook dit volgt later in de komende periode. De spelers worden hiervan door de trainer op de hoogte gebracht. Begin juli willen we de definitieve indeling bekend maken. Daarnaast hebben wij bij enkele meidenteams teamgrootte uitdagingen en deze teams publiceren wij dus onder voorbehoud. Met nieuwe aanmeldingen zouden we meer dan een team kunnen maken zodat iedereen straks lekker kan voetballen.

10 minuten gesprekken

Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer de gelegenheid om persoonlijk toelichting te ontvangen op  de indeling van je kind. Dit gaat op afspraak. Dit zogenaamde 10 minuten gesprek heeft als doel verheldering en uitleg te kunnen geven. Indien je hier belangstelling voor hebt dan kun je dit kenbaar maken via jeugd@sveemnes.nl.  Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Tot slot

Wij staan achter deze indeling. Teleurstellingen, n.a.v. de teamindeling, zullen er altijd zijn en wij realiseren dat wij het in de ogen van ouders en kinderen nooit 100% goed kunnen doen, maar de teamindeling komt tot stand op basis van het vastgestelde jeugdbeleidsplan. Natuurlijk streven we naar de meest optimale indeling voor elke speler en waar mogelijk wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen, maar helaas lukt dat niet altijd. Wij wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie en tot maandag 4 september voor een mooi, nieuwe voetbalseizoen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie S.V. Eemnes