Kennis maken met BLACKROLL®

Misschien heb jij nog nooit van BLACKROLL® gehoord…Niet zo gek, want in Nederland is BLACKROLL® nog niet erg bekend bij de gemiddelde sporter en wordt het vooral nog gezien als hulpmiddel na blessures terwijl het een waardevol onderdeel is van een total work-out.

BLACKROLL® biedt aan mensen van alle leeftijden en sportniveau’s de mogelijkheid om hun kracht, snelheid, coördinatie, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te trainen en te verbeteren door het toepassen van eenvoudige oefeningen waaronder Self myofascial release (zelf massage) en core stability training. Het geeft een optimale aanvulling op bestaande trainingsprogramma’s en behandelingsmethodes zoals fysiotherapie en (sport-)massage.

Overtraining, veranderen van ondergrond (kunstgras, harde ondergrond) en bijvoorbeeld koude weersomstandigheden hebben invloed op het bindweefselstructuur (Fascia) wat kan leiden tot verhardingen, immobiliteit en pijn. Met BLACKROLL® kun je zelf eenvoudig spier, en bindweefsel trainen waardoor de mobiliteit verbeterd en de pijn verminderd. Daarnaast gebruiken veel topatleten in diverse takken van sport BLACKROLL® producten tijdens hun training, niet alleen voor regeneration (beter herstel na inspanning) maar ook ter verbetering van prestaties door BLACKROLL® toe te passen in hun functionele training programma’s.

Tijdens de activiteiten in de Kerstvakantie voor SV Eemnes kom ik korte clinics van 15 minuten geven met BLACKROLL®. Zo kunnen jullie kennismaken met alle producten en er zelf mee trainen en zo ervaren hoe leuk en effectief het is om BLACKROLL® aan je training toe te voegen!

Ik ben in de Hilt op:
Woensdag 27 december tussen 11:00 – 12:00 en tussen 15:00 – 16:00 uur.

Ik ben bij de club van SV Eemnes op:
Zaterdag 30 december tussen 14:00 – 16:00 uur.

Ik zie jullie graag dan! Sportieve groeten, Nadine Scheer.