Nieuwe voetbal seizoen gaat van start!

Beste trainers en leiders van S.V. Eemnes,

Vanaf maandag 17 augustus gaan de trainingen weer van start. De jeugdcommissie hoopt dat iedereen weer zin heeft om er een leuk en sportief voetbal seizoen van te maken.

Als bijlage stuur ik de Trainingschema-2015-2016 door van alle teams samen met de veldindeling. Hier kan je zien op welk veld je training gaat geven. Het schema zal ook in het ballenhok opgehangen worden.

Het is ons nog niet gelukt voor enkele teams een trainer, coach of leider te vinden, zie bijlage teamindeling. Wij gaan dan een beroep doen op ouders om deze plekken in te vullen.

Helaas kunnen we niet iedere trainer 100% tevreden stellen met ons voorgestelde trainingsdagen en -tijdenschema. Wij vragen jullie dan ook om begrip en probeer zelf ook een oplossing te zoeken. Zo helpen we dan met elkaar onze jeugdspelers. De jeugdcommissie heeft vertrouwen dat we dan redelijk snel alle teams lekker kunnen laten trainen en er een mooi seizoen van kunnen maken.

Als er nog vragen zijn, graag een e-mail naar: jeugd@sveemnes

Alvast hartelijk dank dat jullie weer bereid zijn om ook weer dit seizoen actief te zijn voor de jeugd van de S.V. Eemnes!

En vergeet niet: vrijwilligerswerk; onbetaald, maar onbetaalbaar!

Met vriendelijke groet,
René Verhoeven
Namens de jeugdcommissie