Nieuws van de activiteitencommissie

Het voetbalseizoen is in volle gang, het voetbalplaatjesboek is gelanceerd en ook de activiteitencommissie zit niet stil. We zijn het seizoen begonnen met patat en bitterballen voor alle F en E teams met aansluitend een voetbalclinic door het 1e, wat een succes.

29 Oktober organiseren we onze eerste Bolavond van het seizoen. Het Eemnesser kaartspel wint steeds meer aan populariteit en dat is te merken aan het stijgende aantal deelnemers en toeschouwers. Vanaf 19.30u staat de koffie en thee klaar en om 20.00u de start.

19 November willen we weer graag met iedereen genieten van een lekkere maaltijd, dit keer is het thema Oost ontmoet West. 2 Oosterse en 2 Italiaanse gerechten, dit alles onder het genot van een drankje, toetje en uw gezelligheid. Dit jaar geen gedoe met kaartjes kopen maar bestellen via de mail, activiteiten@sveemnes.nl.
De kosten zijn 5,00 euro pp voor kinderen tot en met 12 jaar en voor kinderen van 13 jaar en volwassenen 7,50 euro pp. Kaarten zijn te bestellen tot en met 17 november.

Tevens mogen alle kinderen van de CL en de F teams op 19 november hun schoen zetten want Sint komt deze dag in Eemnes aan!

Op woensdagmiddag 30 november komt Sinterklaas naar SV Eemnes en mogen de schoenen weer opgehaald worden…….spannend! Informatie over de tijden volgt.

In 2017 staat de stamppotavond natuurlijk weer op het menu maar gaan we ook zeker weer Bollen.

We zien u graag bij 1 of meerdere activiteiten!

Activiteitencommissie