Uitnodiging voor alle jeugdleden die het komende seizoen, 2015-2016, in een F of E team spelen.

Op de kalender stond 5 juni Nacht van Eemnes maar ja Nacht van Eemnes samen met de laatste avond van de avondvierdaagse dat kan niet. Maar wanneer doen we het dan? Waarom niet met de feestelijke opening van de kunstgrasvelden? Vrijdag 28 augustus om 17.00u tot zaterdag 29 augustus 9.00u.

Wat gebeurt er tijdens de Nacht van Eemnes?
Om 17u worden de tenten opgezet en een slaapplaats uitgezocht, zonder mes en vork¬†gegeten, spelletjes gedaan, gevoetbald en een klein beetje geslapen…..om 8u nog¬†een ontbijt en dan zit het er weer op! (Natuurlijk mag uw kind blijven tijdens de¬†feestdag omtrent de kunstgrasvelden, maar u draagt daarvoor de verantwoordelijkheid,
die van de organisatie houdt om 9u op!)

Iedereen die het komend seizoen (2015-2016) speelt in F of E teams kan zich opgeven,¬†maar let op maximaal 60 kinderen, vol is vol. Kosten ‚ā¨ 5,00 per kind.

Vraag je ouders of verzorgers of je mee mag doen, zij moeten dan een mailtje sturen naar nachtvaneemnes@gmail.com. Als wij de mail binnen krijgen sturen we een mail terug dat we het hebben ontvangen en met de betalingsgegevens. Als de betaling binnen is is de deelname pas definitief!

Als je opgegeven wordt willen we graag het volgende van je weten:
-Voor en achternaam
-team
-of jezelf een tent meeneemt en hoeveel personen daarin kunnen
-dieet wensen
-telefoonnummer voor noodgeval

Wij hebben er zin in, wij hopen jullie ook!

Lilian, Maureen, Natascha en Tanja