Update nieuws rondom toernooien

Op Paaszaterdag 15 april a.s. zullen de jongens Onder 7 en Jongens Onder 9 meedoen aan het Runners Up toernooi wat wordt gehouden bij SDO in Bussum. De meiden Onder 7 en Meiden Onder 9 spelen dit toernooi op Tweede Paasdag.  SV Eemnes is al jarenlang een van de vaste deelnemers van dit uitstekende georganiseerde toernooi. Zodra er meer bekend is over het speelschema dan laat ik dit jullie weten.

Waarschijnlijk zal op zaterdag 20 mei de BEL cup worden gespeeld waar alle teams tot en met Onder 15 zullen mee doen. Noteer deze data dus vast in je agenda.

Een beperkt aantal teams heeft zich ook ingeschreven voor andere toernooien. Wil je met je team meedoen aan een toernooi dan zijn de mogelijkheden groot. Wil je een ochtend, middag of meerdaags (internationaal) toernooi spelen dan is dit goed mogelijk. Als SV Eemnes krijgen wij uit hele land uitnodigingen om ergens een toernooi te komen spelen.

Kortom: lijkt het je leuk om met je team een toernooi te spelen neem dan even contact met mij op dan kunnen we even de mogelijkheden bespreken. Het initiatief voor het spelen van toernooien ligt dus bij jullie. Mocht je zelf inmiddels ingeschreven hebben op een toernooi laat het me dan wel even weten.

Met vriendelijke groet
Henk de Jong, namens de toernooicommissie
Henkenregina@hetnet.nl