Verslag Bolavond 12 maart

Het was al een tijdje aangekondigd, 12 maart Bolavond.

We hebben expres gekeken of er op deze datum geen andere leuke activiteiten te doen waren om er zeker van te zijn dat we op voldoende deelnemers konden rekenen. Nou voldoende waren er zeker! We hadden 10 tafels vol (50 personen) en moesten helaas tegen 2 nog nee zeggen omdat 3 erbij vinden niet haalbaar meer was. Het gezelschap was zeer gemêleerd qua leeftijd maar het aantal vrouwen viel een beetje tegen….dus dames 😉

Ook waren er veel toeschouwers, of beter gezegd leden die graag hun derde helft wilde verlengen. Wat een gezelligheid en hilariteit onder alle aanwezigen. Bij de Bollers viel het op dat het kan zijn dat je 3 rondes aan kop staat en de laatste zo slecht doet dat je uiteindelijk op de 22e plaats terechtkomt, toch Marnix?

Aan de bar was het aanpoten, bedankt Ruud en Rob voor het bijspringen en Hans voor alles!
Iedereen werd voorzien was koud en/of warm hapje en dat was zo op!

Na 4 rondes was duidelijk welke 10 de halve finales gingen spelen en dat Evan als nummer 50 was ge-eindigt….volgende keer beter.

Om klokslag 24u mochten de beste 5 van de avond, Fabian Vos, Melvin Hartman, Willem Spijker, Wim Arends en Peter Vlaar, aan de finale tafel laten zien wie recht hadden op de Bolprijzen.

Winnaar werd good old Willem Spijker, Wim Arends 2e en Peter Vlaar op een respectabele 3e plaats.

Winnaars gefeliciteerd en de overige 45 deelnemers en het publiek, dank voor een gezellige avond en tot volgend seizoen!

De Activiteitencommissie

IMG_1004           IMG_1003