Verslag Bolavond

We dachten het eindelijk een keer gepland te hebben op een avond dat er geen andere feesten of partijen waren in Eemnes en hoopten op een grote opkomst……..helaas was dat niet het geval. Met moeite 5 tafels vol gekregen, 25 deelnemers. We speelden 4 ronden, halve finale en finale.

Er blijven veel mensen “hangen” in de kantine en dat maakte het samen met de spelers super gezellig. Het bier vloeide rijkelijk, bedankje voor barmannen Koen en Hans is hier wel op zijn plaats. De activiteitencommissie zorgde voor lekkere hapjes tussen door.

Leuk om jong en oud zo door elkaar te zien Bollen met veel hilariteit en fanatisme. Daniël Kies presteerde het om in 1e 2 ronden al 14 bollen te noteren (dit is dus niet de bedoeling) en daarom is besloten om met ingang van 2017 een poedelprijs in te voeren; de Daniël Kies prijs!

Maar er waren ook goede scores te noteren zoals 113 punten voor Danny Hoogeveen in 1 ronde, niet verwonderlijk dat Danny de uiteindelijke winnaar werd. Melvin Hartman speelde voor de 4e achtereenvolgende keer de finale en voor de 4e achtereenvolgende keer behoorde hij niet bij de beste 3…..

De winnaars van de prachtige vogelvoederhuisjes en toebehoren waren:

  1. Danny Hoogeveen
  2. Wesley Out
  3. Paul de Leeuw

Heren gefeliciteerd en hopelijk tot in maart 2017!

De dames van de activiteitencommissie

img_1977

 

img_1979

img_1978