Verslag pasta avond

Pasta-avond

Zaterdag hebben we voor de 2e keer een Italiaanse avond gehouden. John heeft er weer voor gezorgd dat de kantine was omgetoverd in Italiaanse sfeer! Om 17.30 was de ontvangst met een glaasje Prosecco en speciale “Champagne” voor onze jeugd. De pasta’s waren weer lekker met een stukje stokbrood, pesto en salade. Minstens zo belangrijk was de goede sfeer. Het was weer erg gezellig. De kinderen konden lekker buiten in het donker met elkaar voetballen, terwijl de anderen zich prima vermaakten onder het genot van een gezellig glaasje. Tegen 23.00 uur was het tijd voor het laatste rondje! We kunnen weer terugkijken op een geslaagde avond.

Namens de activiteitencommissie wil ik iedereen weer bedanken voor zijn/haar aanwezigheid, Jos en Ruud voor de bediening en John voor de aankleding van de kantine!

Stamppot-avond:

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het weer zo ver. Op zaterdag 24 januari organiseren wij weer de stamppot-avond. Deze populaire avond begint ook weer om 17.30 uur. Ook voor deze avond zullen wij weer vooraf kaartjes verkopen, zodat we tijdig aan onze “kok” de bestelling kunnen doorgeven. Daarom is het nu eenmalig nodig dat u vooraf laat weten of u deze avond aanwezig wilt zijn. Dit voorkomt teleurstelling op het laatste moment. In de nieuwsbrief en op de site zullen wij de verkooptijden van deze kaartjes laten weten, maar dit zal in ieder geval op zaterdag 17 januari zijn tussen 10.00 uur en 12.00 uur en van 15.00 uur en 17.00 uur. In verband met de winterstop zal het clubhuis tijdens deze tijden speciaal voor deze kaartjesverkoop open zijn.

De activiteitencommissie.