Vrijdag 27 november Paul Pessel Sport bij SV Eemnes

Op vrijdag 27 november organiseert SV Eemnes voor alle jeugd (CL t/m A) en senioren spelers, samen met voetbal specialist Paul Pessel Sport, van 19.00 tot 21.00 uur, een informatie avond. Je krijgt deze avond dan informatie en advies over voetbalschoenen welke geschikt zijn voor ons type kunstgras. Maar je kan je ook laten voorlichten over o.a. scheenbeschermers en keeper handschoenen. Paul Pessel neemt, speciaal op ons verzoek, een breed assortiment mee met scherpe prijzen maar ook de allernieuwste schoenen welke net zijn uitgekomen. Goed materiaal is belangrijk, het kan voorkomen dat je blessures krijgt aan bijvoorbeeld enkels en knieën.

Daarnaast is er de mogelijkheid om direct schoenen en andere items te kopen. Indien je maat of type er niet is  deze avond, dan zorgt Paul Pessel Sport voor een snelle levering (2 dagen) op de voetbalclub.

Laat je deze avond goed adviseren; een aankoop is uiteraard niet verplicht.  Let op, alle verkopen geschieden uitsluitend a contant.

Over Paul Pessel Sport:
Paul Pessel Sport is al bijna 20 jaar de voetbalspecialist in Utrecht en omstreken. De winkel is gespecialiseerd in volkssport nummer 1, voetbal!
In onze winkel treft u een breed assortiment van alles wat met voetbal te maken heeft.
Paul Pessel Sport is een onderdeel van Soccer Center. Tot deze organisatie behoren diverse winkelketens, die de titel ‘voetbalspecialist’ dragen, uit heel Nederland die continuïteit in de voetbalschoenen waarborgen. Daardoor is het bijna onmogelijk om mis te grijpen in de nieuwste modellen die u op TV voorbij ziet komen.

Tevens zijn de SV Eemnes kleding dames deze avond aanwezig voor vragen en advies over onze clubkleding zoals trainingspakken (nieuwste model maar ook nog enkele oudere modellen).

Tot vrijdag de 27ste.

Met vriendelijke groet,
SV Eemnes