Wat een start

Afgelopen zaterdag is de competitie van start gegaan voor de meeste teams, onder prima weeromstandigheden is iedereen weer de wei ingegaan. Al vroeg in de morgen was er al veel bedrijvigheid op de club, Mieke en Ellis waren druk bezig om alle uitgenodigde teams op tijd op de foto te krijgen. Veel teams moesten op de foto voor het voetbal plaatjes COOP boek. Onze club fotograaf Albert zorgde dat iedereen er met een big smile opstaat. Daarna werd er nog een teamfoto gemaakt om alles compleet te maken De planning van dit alles was zeer strak, maar het liep allemaal uitstekend. Ongetwijfeld wordt dit boek weer een groot succes.

De JO9-1 (oude F1) start dit seizoen de 1ste klasse, en… wat een start! Aalsmeer werd verslagen met 6-1. De coach Paul was zeer tevreden en zeer trots met het behaalde resultaat. De JO11-1 (oude E1) deden er daarna nog effe een schepje bovenop. TOV werd met maar liefs 20-0 verslagen! De O13-1 (oude D1) maakte het een stuk spannender, Al snel keken ze tegen een 2-0 achterstand aan, maar door karakter te tonen wisten ook deze boys de overwinning binnen te slepen door met 3-2 te winnen.

De JO15-1, JO17-1, en JO19-1 (oude C1, B1 en A1) moesten hun wedstrijden uit spelen, misschien een nadeel, maar afgelopen zaterdag zeker niet, de JO15-1 schoof Laren met 7-2 opzij, de JO17-1 moest naar AS80, veel geblesseerde zorgde ervoor dat de personele bezetting minimaal was. Er was nog geprobeerd om de wedstrijd te verschuiven, maar is gelukkig niet gelukt, met twee invallers van de JO15-1 werd AS 80 met 6-0 verslagen. De JO19-1 moest op bezoek bij Huizen en ook dit team kwam met een 6-2 overwinning thuis. Dus… alle selectie teams hebben afgelopen zaterdag de eerste 3 punten binnen gehaald, en hoe! Echt grote klasse en een uitstekend begin.

Nu konden de 2 senioren selectie natuurlijk niet achterblijven, het 2de kwam met een 8-1 overwinning thuis en het eerste heeft ook de 2de competitie wedstrijd met grote cijfers gewonnen, nu werd Wasmeer met 7-2 verslagen. Laurent was bij het eerste weer de gevierde man, hij had wederom 2 maal gescoord en staat nu al op 6 goals na 2 wedstrijden.

De niet selectie teams hebben wisselende resultaten geboekt, maar we zijn als SV Eemnes zeer trots dat we een uitstekende competitie start hebben gemaakt.

Hopelijk wordt deze trend voortgezet aanstaande zaterdag, dan kunnen rond een uur of vier dit met z’n allen vieren onder het genot van een drankje en de muziek van Tilly.

Een observator